NL

- van 01 tot 31 december 2018 -

Waarom kiezen voor een lokale beenhouwer?

Om een biologische slagerij te zijn, moet men gecertificeerd zijn: dit is de garantie op een zeer hoge kwaliteit voor de consument. Er wordt vlees van lokale biologische producenten aangeboden, wat het mogelijk maakt om de voorkeur te geven aan de korte keten. Al onze bereidingen en delicatessen zijn huisgemaakt met biologische ingrediënten, maar bovenal met passie.

"Voor ons staat smaak centraal"

LOKEREN

Jouw artisanale slager weet hoe worsten met de goede smaak van weleer moeten worden gemaakt. Onweerstaanbaar voor alle fijne fijnproevers. Hij biedt jou meestal ook een selectie van kazen, wijnen en delicatessenproducten. Je vindt er wat je nodig hebt voor elke kleine gezinslunch of voor een groot kerstdiner.

“Wij combineren traditie en eigentijdsheid"

ORP LE JAUCHE

Hier ben je direct welkom op de boerderij. Je slager biedt je ter plaatse gefokt vlees aan. Meestal heeft hij ook kazen en groenten van lokale producenten in de aanbieding - sommige zijn zelfs biologisch. Op deze manier draagt hij bij tot de vitaliteit van de lokale economie.

"Een liefdesverhaal van platteland en kwaliteit."

SENEFFE

Bij jouw traditionele slagerij vind je vleeswaren en bereidingen die ter plaatse werden klaargemaakt voor bij jouw brood. Iets om alle fijnproevers mee tevreden te stellen! Het assortiment is bovendien altijd aangepast aan het seizoen.

"Kwaliteitsproducten en een onberispelijke klantenservice"

GRIMBERGEN

Een traiteur-slager is je beste bondgenoot voor alle gelegenheden. Geen zin om vanavond te koken? Een familiediner organiseren? Heb je een makkelijke lunch nodig voor een vergadering?

Bij Traiteur Roland biedt een team van hooggekwalificeerde slagers jou een assortiment aan met kwaliteitsvlees, gevogelte en wild, maar ook warme of koude buffetten, kant-en-klaarmaaltijden, verrassingsbroden …

"Van wild tot dry aged beef: voor elke gelegenheid vind je hier wat je nodig hebt"

ELSENE

Enkele beenhouwers stellen zich voor: